ÇANAKKALE / MERKEZ - Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Projelerimiz

Nis

Fen ve teknoloji kulübünün sosyal sorumluluk projesi kapsamındaçevre sorunları ve çözüm önerileri hakkında okul panosu hazırlandı, okul öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ara

Değerler eğitiminde bugün hayvan barınağına gittik

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında bu haftaki etkinliğimiz Din Kültürü Öğretmenimiz Mustafa AK ve öğrencimiz Yusuf Katırcıoğlu eşliğinde müzik şöleni

Ara

Değerler eğitiminde çocukların en çok sevdiği aktiviterden ip ve patates baskısı yaptık

Kas

Görsel Sanatlar sınıfında özgün resimler yaptık, Gençlik merkezimizde spor hocamızın eşliğinde spor etkinliklerine katıldık

Kas

Gençlik merkezine gittik ve kitap ayracı yaparak etkinliğimizi tamamladık

Kas

Bu hafta değerler eğitiminde saygı konusuyla alakalı çizgi film seyrettik

Kas

Şehit Cemal Demir okulu özgürlük parkında piknik yaptık. Saygı konusunu işledik. Oyun da saygılı olmayı, yemek adabını tekrar ettik, yemek duası yaptık ve slogan oluşturduk "değerler eğitimi projesinde biz de varız!"

Kas

Öğrencilerimizle Dumlupınar camisinde ikindi namazını kıldık ve değerlerimizi konuştuk. Çıkışta ikramlarımızdan afiyetle yedik.

Kas

Gençlik merkezimizde hayvanları doyurduk.Gençlik merkezimizin hangi imkanlarından faydalabileceğimizi öğrendik.

Kas

Okulumuzda bulunan seraya öğrencilerimizin evden getirdikleri geri dönüşümle kompost yaptık

Haz

Çanakkale Proje İmam Hatip Lisesi organizatörlüğünde Merkez İmam Hatip Okulları ile birlikte "Bir Fidan Bin Gelecek Projesi" kapsamında ağaç dikme etkinliğine katıldık.

May

"Yaşayarak Öğreniyoruz" etkinliklerimiz kapsaminda 13.5.2017 Cumartesi gunu medeniyetlere başkentlik yapmiş guzel Istanbulumuzu ziyaret ettik. Gezimiz okulumuzu ismiyle şereflendiren 15 Temmuz Şehidimiz Şehit Cemal DEMIR Agebeyimizin Eyup Sultandaki kabrini ve ailesini ziyaretle başladi, sonrasinda Sultanahmet Cami, Ayasofya, Yerebatan Sarnici, Topkapi Sarayi, Bogaz turu ve Minyaturku ziyaretle sonlandi. Başta gezi kulubumuz başkani Sedat SELÇUK Bey başta olmak uzere, Hatice GOZDEN, Macide ENGIN ve Gulşen BARAN Ogretmenlerimize ve katilimcilara tesekkurler.