Oku-yorum

Mayıs ayı etkinliği olarak kitap&kahve söyleşimizi yaptık. Projemizin kapanışını gerçekleştirdik. 4 ay süren bu  projemizi keyifli  ve faydalı etkinliklerle destekledik. Okuma kültürünün hayatımıza anlam kattığını farkına vardık.

7.sinif öğrencilerimizle Okuyorum Projesi kapsamında belirlemiş olduğumuz Çöplük adlı kitabın filmini izledik. Okuyarak kendi hayal güçlerinde canlandirdiklari kitabın gorseliyle karşılaşan öğrenciler kitap ve film arasındaki farklılıklari tespit ettiler. Kitap ve filmle ilgili yorumlamalar yaptılar.

Okuyorum Projesi kapsamında Mart ayı etkinliği olarak okuduğumuz kitapları resimledik

Şbt

Oku-yorum Okuma Kültürünün geliştirilmesi Projesi okulumuzda başladı. Sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmeler ile bilim ve teknoloji alanındaki yenilikler, iletişim imkanlarının artması nedeniyle belirtilen hedefe ulaşmaları okuma kültürünün gelişmesine bağlıdır. Bu kapsamda okulumuzda kitaplarımızı tespit ettik ve öğrencilerimizle paylaştık. Okuma takımlarımızı oluşturduk. Hep Birlikte Okuyoruz!