Etkinliklerimiz

Ekm

Bugün teknolojiden uzak geleneksel oyunlarımızı oynadık, çok da eğlendik.

Mevlidi Nebi haftası ile ilgili konuşma yaptık.

Spor salonunda sportif faaliyetlerde bulunduk

Ekm

Ortaokul kademesinde 7. sınıflar aradında Siyer-i Nebi yarışması yapıldı.

Ekm

Sosyal Bilgiler dersimizde dayanışma konusunu uygulamalı olarak işlendi. Bir önceki hafta 6B sınıfının 6A sınıfına ikramları olmuştu. Bu hafta da 6A sınıfı temsilcileriyle birlikte ikramlarımızı 6B sınıfımıza sunduk. Emeği geçen 6A ve 6B Sınıfı öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.

13 Haziran Pazartesi günü 5.sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında 5A sınıfı birinci olmuştuır.

8-9 Haziran tarihlerinde 10. ve 11. sınıflar arası bilgi yarışmasında kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

KTS kapsamında 6 Haziran pazartesi günü gerçekleştirilen Troya Müzesi gezimizden kareler. Organizasyon için okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

6.Sınıflarımız  Seçmeli İngilizce derslerinde "Democracy" ünitelerinde seçme ve seçilme ifadelerinin İngilizce dilinde kullanımını öğrendiler. Sınıflarında İngilizce Başkanlarını seçme amaçlı adayların hazırlamış olduğu İngilizce tanıtımlarını dinlediler ve oylarını kullandılar. Böylelikle dili yaşayarak öğrenme şansı edindiler.

Onbir ayın sultanı, başımızın tacı Ramazan ayını tüm okulca coşkulu bir şekilde karşıladık. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programımızda ilahiler, şiirler okundu, hacivat-karagöz gösterisi gerçekleştirildi. Ayrıca okul semazen grubumuzun sema gösterisi tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Derya Sarı ve Betül KAHRAMAN'a teşekkür ediyoruz.

Tacettin Aslan Camii'nde yazar bulşması yapıldı.

Eyl

Şehit Cemal Demir İmam Hatip Lisesi ortaokul kademesi için düzenlenen okulu tanıtma ve sevdirme spor etkinliklerimiz ile 5B sınıfı öğrencilerimiz unutulmaz bir gün geçirdi. Cenk Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Şehit Cemal Demir İmam Hatip Lisesi ortaokul kademesi için düzenlenen okulu tanıtma ve sevdirme spor etkinliklerimiz ile 5A sınıfı öğrencilerimiz unutulmaz bir gün geçirdi. Cenk Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Telafide Ben de Varım etkinliği kapsamında 8.sinif öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin   katılımıyla piknik ve doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

7A sınıfı veli ve öğrencilerine sınıf rehber öğretmeni Ceyda KARACA tarafından Afet Bilinci konulu sunum gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese ve katılanlara teşekkür ediyoruz.

8B sınıfı veli ve öğrencilerine sınıf rehber öğretmeni Seda KOCAOĞLU tarafından Afet Bilinci konulu sunum gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese ve katılanlara teşekkür ediyoruz.