Birimlerimiz

Rehber öğretmenimiz Beyza BULUT 10.sınıf öğrencilerimizle alan seçimine yönelik bir seminer gerçekleştirdi.

1. ve 2 .dönem rehberlik servisimiz veli öğrenci ve öğretmenlerimiz arasında memnuniyet anketi uygulayarak okulumuzun eğitim-öğretim verimliliğine katkı sağladı.

Tüm yıla yayılan rehberlik faaliyetlerimiz etkin bir şekilde öğrencilerimizin ihtiyaç, ilgi ve istekleri doğrultusunda devam ediyor.

Ara

Okulumuzda rehberlik servisimizce düzenlenen yıllık plan çerçevesinde düzenli olarak veli ziyaretleri gerçekleştirilmektedir. Rehberlik Öğretmenimiz Beyza BULUT, İngilizce Öğretmenlerimiz Şükran İNCESU ve Ceyda KARACA , Matematik Öğretmenimiz N.Pınar MERCAN öğrenci-veli ziyaretlerini yaptılar.

Rehberlik servisimiz tarafından belli aralıklarla yapılan anketler vasıtasıyla öğrencilerimizden aldığımız dönütler, okulumuz yönetimi ve öğretmenleri için önem taşıyor.

Empati iletişim halinde olduğumuz kişi ve grupları anlayabilmek için olmazsa olmaz iletişim kurallarından biridir. Eğitim söz konusu olduğunda da sağlıklı bir iletişim için şarttır.Bu sebeple film okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

OKULUMUZ REHBERLİK FAALİYETLERİ KAPSAMINDA DEVAMSIZLIK VE SINIF TEKRARI KONULARINDA OKUL EYLEM PLANIMIZ, REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ BEYZA BULUT TARAFINDAN HAZIRLANARAK UYGULAMAYA KONULDU.

Ara

"EVIN OKULA YAKINLAŞMASI VE DEGIŞEN ANNE BABA ROLLERI" projesi kapsamında düzenlenen eğitim semineri, okulumuz Rehber oğretmeni Beyza BULUT Hanım tarafından gerçekleştirilmiştir.
Seminerimiz güzel ve bir o kadar da verimli geçti. Öğretmenimize ve katılımlarından dolayı değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.