eGüvenlik Çalışmalarımız

E-GÜVENLİK ÇALIŞMALARIMIZ

Okulumuzda yapilan ogretmenler kurulu toplantisinda etwinning ve e-guvenlik konusunda okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme yapılmıştır. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Seda KOCAOĞLU esafety ile ilgili eğitimlerini tamamlamıştır, okul içerisinde e-güvenliğin önemini belirtmek amacıyla bilgi köşesi oluşturmuşlar ve bu konu ile ilgili öğrencilere oyunlar oynatarak e-güvenliğin önemini vurgulamışlardır. Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dilek DEMİR liderliğinde esafety ile ilgili bilgilendirmeler eğitim-öğretim yılı boyunca tüm sınıflarımıza ve okul personelimize güncel olarak iletilmektedir. Okul Rehber Öğretmenimiz Beyza BULUT güvenli internet kullanımı ve bunların etkileri hakkında öğrencilerize bilgilendirme çalışmaları yapmaktadır. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ceyda KARACA ve Müdür Yardımcımız Ali ÖZER İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan e-Güvenlik ve Siber Zorbalık isimli seminere katılarak bilgiler edinmişlerdir. Çevrimiçi toplantı açılarak öğrencilerimize bilgiler verilmiştir.  eGüvelik ekibimiz Okul Müdürümüz Harun GÜMÜŞ tarafından oluşturulmuş ve düzenli olarak görüşmelerini sürdürmekte, öğrencilerimize ve okulumuza yönelik eGüvenlik konuları görüşülmektedir. Okulumuz internet güvenliği konusunda Avrupa Birliği tarafından bronz etiket ile ödüllendirilmiştir.

17-01-202117-01-202117-01-202117-01-202117-01-202117-01-202117-01-2021

Yayın: 17.01.2021 - Güncelleme: 17.01.2021 18:49 - Görüntülenme: 508