Başarılarımız

Ara

Okul futsal erkek takımımız Çanakkale Anadolu Lisesi'ni 3-2, Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi'ni 6-1, Çanakkale Kolejini de 3-2 yenerek namağlup olarak il ilk 8'ine kalmıştır. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz M.Cenk TUFAN'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, TOKİ ile yapacakları maçta başarılar diliyoruz.

Ara

Genç Nida Kuranı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmasında öğrencimiz 9/A sınıfından Nazıfa HOSAIN il 3. oldu.Öğrencimizi ve meslek dersleri öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizin başarıları devam ediyor

1 Aralık Perşembe günü yapılan Genç Erkek Bilek Güreşi Şampiyonasından 13 altınla döndük.

2 Aralık Cuma günü Genç Kız A Bilek Güreşi takımımiz da madalyalari topladı. Öğrencilerimizi kutluyoruz

Öğrencimiz Elif GÖKKAYA Kick Boks-Kick Light Yıldız kızlarda il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyory, başarılarının devamını diliyoruz.

Balıkesir Gömeç yağlı güreşleri de okulumuz 10A sınıfı öğrencilerinden Muratcem Yavuz "Ayak boyun" da 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Çanakkale Bisikleti Federasyonu İl Temsilciliği ve okul sporlar Çanakkale Okullar arası Bisiklet il şampiyonasında

Şehit Cemal Demir İmam Hatip Ortaokulu küçük kız ve erkeklerde ferdi 1.2.3.4 ve Takım İl 1. liğini elde ettik.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cenk TUFAN'ı tebrik ediyoruz.

Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet adlı şiir yarışmasında 7/A sınıfı öğrencimiz Yağız MERCAN il 1.si

Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması'nda 8/A sınıfı öğrencilerimizden Şeyma ÇABUK il 1.si

Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması'nda 8/A sınıfı öğrencilerimizden Esma ÇABUK il 2.si

Çanakkale Ruhu adlı şiir yarışmasında 10/A sınıfı öğrencilerimizden Yağmur DİLMAÇ il 1.si

Çanakkale Ruhu adlı şiir yarışmasında 10/A sınıfı öğrencilerimizden Elif POLAT il 3.sü

olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ara

2008-2009 doğumlu erkekler 200 mt İbrahim Nayir il 3.

2008-2009 doğumlu erkekler 600 mt İlker Budakkıran il 3.

Öğrencilerimizi ve Bden Eğitimi Öğretmenimiz Cenk TUFAN'ı kutluyoruz

800 mt küçük kızlar ortaokul grubu takım il 3.sü

1200 mt küçük erkekler ortaokul grubu A takım il 2.si, B takım il 3. sü

2000 mt yıldız erkekler Lise grubu İl takım 3. sü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cenk TUFAN'ı tebrik ediyoruz.

Tüm il ve ilçelerin katıldığı Cumhuriyet Koşusu'nda okulumuz küçük kızlar 600 metrede il takım 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve antrenörlerini kutluyoruz.

İmam Hatipler arası güreş İl Şampiyonasında hem lis hem ortaokulum il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve antrenörlerini tebrik ediyoruz.

Ara

2018-2019 eğitim öğretim döneminde gercekleşen liseler arası Atatürk Koşusunda Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Takımı olarak il birinciliğini elde ettik . Yıldız erkeklerde ise ferdi olarak okulumuz öğrencisi Resul YAŞAR 2000 metrede il ikincisi oldu. Bu başarılardan dolayı öğrencimizi kutlar ve okulumuz beden eğitimi öğretmeni M. Cenk TUFAN´a teşekkür ederiz.

Okul Sporları Gençlik Oyunlarında okulumuz il 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi ve antrenörlerini kutluyoruz.

Küçükler Kulüplerarası Serbest İl Şampiyonası´ndan madalyalarla döndük.

30 kg Serkan DABAN il 2.liği

48 kg Mikail IŞIKER il 1.liği

66 kg Berat ÇAKIR il 1.liği

57 kg İzzet MENSUR il 1.liği

ve Şehit Cemal Demir AİHL Spor Kulübü olarak il şampiyonu olarak şehrimizi temsilen İzmir Türkiye Şampiyonası´na gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediy, emeklerinden dolayı antrenörümüze teşekkür ediyoruz

Okul Spoları bisiklet yarışları küçük erkeklerde Ferdi ve Görkem KURT il ikincisi, İzzet Mansur ALKAN il üçüncüsü ve takım sıralamasında da okulumuz ilk birincisi olmuştur. Sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyorum.